Sizi En İyi Şekilde Temsil Edecek Bir Ajans Bulun

 

Modellik ajansları

 

Bölgenizdeki modellik ajansları için bir Google araması yapın. Ajansın halihazırda hangi modelleri temsil ettiğini, bu modellerin ne tür işler için rezervasyon yaptığını ve modellerin ne sıklıkla çalıştığını kontrol edin.

 

Ajansın saygın olduğundan emin olmak için araştırın. Çevrimiçi incelemeleri varsa, temsil ettikleri modellerin onlarla çalışmayı nasıl değerlendirdiğini görmek için bunları okuyun.

 

Daha küçük bir ajansla çalışmak ilginizi çekiyorsa, ajansın ne kadar büyük olduğunu not edin.

 

Kırsal bir bölgede yaşıyorsanız, en yakın şehirdeki mankenlik ajanslarını arayın.

 

Ajanslara gönderin

 

Çoğu kurumda, bilgilerinizi ve fotoğraflarınızı gönderebileceğiniz çevrimiçi başvuru formları vardır. Boyunuz, kilonuz ve diğer ölçümleriniz hakkında dürüst olun.

 

Bir temsilci sizi temsil etmekle ilgileniyorsa, genellikle dört hafta içinde ulaşırlar.

 

Arama yapılmazsa, kendinizi kötü hissetmeyin. Ajansta size çok benzeyen başka bir model olabilir.

 

Pes etmeyin! İyi bir eşleşme bulana kadar ajanslara göndermeye devam edin.

 

Kişiliğinizi gösterin

 

Bir ajansla yüzyüze görüşme fırsatı bulursanız, kendiniz olun. Ajanslar ilginç, profesyonel, akıllı ve benzersiz modellerle çalışmak isterler. Model kendisi hakkında ne kadar iyi sunum yapabiliyorsa, o model için işler o kadar yolunda demektir.

 

Modellik dışında da konuşabileceğiniz ilgi alanlarınızın olması sizin açınızdan çok değerlidir. Bu; sizi, fotoğrafçı ve ajansların hafızasında daha unutulmaz hale getirecektir.

 

Kendinizi moda endüstrisi hakkında bilgilendirin ve bir bütün olarak sektör hakkında açıkça konuşun.

 

Olabileceğiniz En İyi Model Olun

 

Ders almak

 

Modellik dersleri, endüstri bağlantıları kurmanın, işletme hakkında bilgi edinmenin, görünümünüz ve fotoğraflarınız hakkında geri bildirim almanın harika bir yoludur. Mankenlik sınıfında, en fazla işi güvence altına almak için nasıl poz vereceğinizi, nasıl yürüyeceğinizi ve kendinizi nasıl etkili bir şekilde markalaştıracağınızı öğrenmelisiniz.

 

Kayıt olmadan önce sınıfı araştırdığınızdan emin olun. Piyasada çok fazla dolandırıcılık amaçlı kurulan modellik ajansı bulunmaktadır. Bunlardan birinin kurbanı olmamak için çok dikkat etmelisiniz.

 

Başarılı bir model olmak için bir derse girmenize gerek yoktur, ancak başlamak için iyi bir yoldur.

 

Bir aynanın önünde poz alıştırması yapın

 

Oyuncular ve şarkıcılar genellikle aynanın karşısında pratik yapıyorlar; modeller de aynı şeyi yapmalı. Farklı yüz ifadeleri gerçekleştirirken yüzünüzün nasıl göründüğünü görebilmek önemlidir. Ayna çalışmalarınız her gün beş dakika boyunca çalışarak yüz kaslarınız ve ifadeleriniz üzerinde çok daha fazla kontrol sahibi olursunuz.

 

Gözlerinizi kısmadan veya çok fazla diş göstermeden gülümsemeyi deneyin.

 

Her uygulama seansına bir yüz ifadesini mükemmelleştirmek için odaklanın.

 

Poz repertuarınızı oluşturun

 

Her modelin, söylenen pozu verebilmesi için en az on farklı pozu olmalıdır. On ayrı pozlama yapana kadar aynanın karşısında pratik yapın, sonra bir pozdan diğerine geçiş üzerinde çalışın.

 

Herkesin vücudu farklıdır, bu yüzden kusurlarınızı gizlerken vücudunuzun en iyi özelliklerini vurgulayan pozlar bulmaya odaklanın.

 

Yeni poz ilhamları bulmak için dergilere bakın.

 

Mayo veya iç çamaşırı giyerken harika görünmenizi sağlayacak pozunuzun olduğundan emin olun.

 

Vücudunuz üzerinde çalışın

 

Bir model olarak, vücudunuz en önemli varlığınızdır, bu yüzden onu en iyi durumda tutmak önemlidir. Beğendiğiniz bir egzersiz rejimi oluşturun, bu sayede programınıza ayak uydurmak isteyebileceksiniz.

 

Modeller yogadan spin derslerine kadar her şeyi yapıyor. Formda kalmak için tek bir yol yoktur, bu yüzden zevk aldığınız işleri yapmaya odaklanın. Haftada en az dört defa çalışmaya özen gösterin.

 

Doğru beslenme

 

Modeller çok yoğun programlarda çalışırlar ve seyahat için çok zaman harcarlar, bu nedenle doğru yemek yemek önemlidir. Yumurta akı, yoğurt veya protein salınımı gibi birçok protein almaya odaklanın.

 

Enerjiye yardımcı olmak ve cildinizi temiz tutmak için sürekli su için.

 

Diyetinize ilave vitaminler ekleyin.

 

Ek bir besin maddesi yardımı için yeşil meyve suyu için.

Paylaş: